King George Cafe

Welkom bij King George Café! Een inspirerende eetgelegenheid die in Londen een internationale prijs kreeg voor één van de mooiste restaurantinterieurs ter wereld! Elke werkdag open voor publiek, meetings & events 24/7.

Onze pijlers?

  • Elke werkdag open: om af te spreken met vrienden, om even te werken of voor een snelle meeting
  • Vers & homemade: onze chef gebruikt verse ingrediënten om dagelijks lekker eten met verse ingrediënten zoals salades, gourmet-broodjes en soepen te bereiden dat tussen 12-14u op onze foodtoog wordt gepresenteerd. Een snelle en gezonde lunch in Sint-Niklaas? Die vind je bij ons!
  • Koffie en taart: onze barista koffie van Or in combinatie met een vers stukje taart – yum!
  • Apéro: bieren op tap of per fles, een lekkere gin tonic bereidt volgens de regels van de kunst of een Aperol spritz: onze barmensen serveren je graag.
  • Zonneterras: King George Café is ook een restaurant met terras: bij goed weer staat onze knappe en groen ingerichte stadsoase ter beschikking. Eten in Sint-Niklaas kan dus ook in het zonnetje.
  • What else? We hebben supersnelle wifi, goeie muziek, een coole marmeren bar, handige fietsrekken voor de deur, gratis parking in de straat en heel veel zitplekken binnen en buiten op het terras! Geen brasserie, geen taverne, wel de coolste en hipste plek van het Waasland!

Is het een brasserie, taverne, estaminet of restaurant? Nee, het is King George Café!

Praktisch

Openingsuren:

Ma: 10-18 u
Di: 10-18 u
Woe: 10-18 u
Do: 10-18 u
Vrijdag: 10-18 u

Zaterdag & zondag gesloten

Events en meetings kunnen 24/7 op aanvraag.

Reserveren:

Reserveren is niet verplicht. Enkel wanneer je met meer dan 5 personen wil komen lunchen en zeker wil zijn van een plekje, raden we dit wel aan.

Reserveren

Reserveren voor de dag zelf: enkel telefonisch via
03 746 10 19.

Andere algemene vraag?

+32 (0) 3 746 10 19
info@kinggeorgecafe.be
of via chat

×