King George Event hall

Op zoek naar een feestzaal in hartje Sint-Niklaas? De King George Event Hall is te huur – al dan niet in combinatie met ons King George Café – voor alle soorten evenementen.

Mogelijkheden

King George Cafe beschikt over een unieke event hall (een feestzaal) voor zowel professionele als privé-evenementen. De zaal is geluiddicht, beschikt over een capaciteit van 70 zittende en 150 staande personen en kan verkleind worden indien gewenst.

De King George Event Hall is te huur – al dan niet in combinatie met ons King George Café – voor alle soorten evenementen.

Professioneel

Productpresentaties, lezingen, vergaderingen, toneel of cabaret, personeelsfeest, expositie nieuwe producten, opleidingen …

Privé

De feestzaal is ook de ideale setting voor een verjaardag, jubileum, babyborrel, huwelijk, vrienden- en familiediners, pensioenfeest, kaartnamiddag enzovoort.

Mogelijke opties: geluidsinstallatie, lichtinstallatie, beamer met geluidsversterking, designstoelen en -tafels van Kartell, tafeldecoratie en styling, thematisatie van de hele eventhall, podium, catering aan tafel of buffetvorm enzovoort.

Omdat elk evenement op maat wordt samengesteld, neem je het best contact met ons op om een voorstel uit te werken. Een bezoek ter plaatse is mogelijk.

Contacteer ons

King George Cafe

In deze inspirerende hotspot met spectaculair interieur kun je terecht van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor koffie, lunch, taart of apéro. Find out for yourself!

Meer info

King George Meeting Rooms

Een belangrijke meeting of brainstormsessie? King George Cafe beschikt over verschillende meeting rooms voor 4 tot 30 personen. Verschillende formules met ontbijt en/of lunch zijn mogelijk. Vraag ernaar!

Meer info

King George Cafe

Driekoningenstraat 48, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

+32 (0) 3 746 10 19

info@kinggeorgecafe.be

Openingsuren

Open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 18u00.
Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Reserveren mogelijk vanaf 5 personen.
Afhaallunch reservatie mogelijk vanaf 5 personen.