King George Meeting Rooms

De King George Meeting Rooms zijn te huur voor iedereen die op zoek is naar een buitengewone locatie om te vergaderen met catering van ons King George Café.

Meet the King George Meeting Rooms

Een inspirerende externe meeting kan wonderen doen. Wij beschikken over verschillende meetingmogelijkheden op vijf minuten rijden van de E17 en centraal gelegen in de business-driehoek Gent-Antwerpen-Brussel. Al onze vergaderzalenzijn ingericht met designobjecten en beschikken over projectiefaciliteiten. Je kunt er zowel ontbijt als lunch bestellen, vers bereid door de Kitchen Queens van het King George Cafe.

Meeting Room George

Onze lichtrijke vergaderzaal George is voorzien van grote industriële ramen, een grote flatscreen-tv en wifi, en biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Het meubilair is top notch design: de BuzziPicnic van Alain Gilles voor Buzzispace, een huiskamertapijt én Hay-stoelen. Meeting room George huren? Vraag voor meer informatie en prijzen via info@kinggeorgecafe.be.

Meeting Room King

Meeting room King, voor 10 tot 70 personen, kan alles aan. We kunnen de ruimte naar wens groter of kleiner maken, en we zorgen voor een lay-out met designstoelen en -tafels van Kartell. Een groot projectiescherm en geluidsversterking staan ter beschikking. Zowel voor overlegmomenten of presentaties is dit de ideale plek. Meeting room King huren? Vraag voor meer informatie en prijzen.

Contacteer ons

King George Cafe

In deze inspirerende hotspot met spectaculair interieur kun je terecht van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor koffie, lunch, taart of apéro. Find out for yourself!

Meer info

King George Eventhall

Onze eventhall op de benedenverdieping naast het King George Cafe is de plek voor presentaties, lezingen, vergaderingen, private diners tot 70 zittende personen en verjaardagspartijen, personeelsfeestjes, jubileums, trouwpartijen of performances tot 150 staande personen. Catering, decoratie of beamer? Wij luisteren graag naar je wensen.

Meer info

King George Cafe

Driekoningenstraat 48, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

+32 (0) 3 746 10 19

info@kinggeorgecafe.be

Openingsuren

Open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 18u00.
Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Reserveren mogelijk vanaf 5 personen.
Afhaallunch reservatie mogelijk vanaf 5 personen.